Yunak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://yunakeml.meb.k12.tr
Adres : FATİH Mahallesi 169524. Sokak NO. 23 PK42536 Yunak/KONYA
VİZYON : Değişen dünyaya ayak uyduran, araştırmayı seven, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, davranışlarıyla topluma örnek olan; Ülke kalkınmasının mesleki ve teknik eğitimle gerçekleşeceğine inanarak öğrencilerimizin hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarında ilgi yetenek ve mensup oldukları toplumu mutlu kılacak bir meslek edinme; ekonomik sosyal ve kültürel kalkınmada sorumluluk alabilme;iş hayatında aranılan özellikleri taşıyan, nitelikli bireylerin yetiştiği bir okul olmaktır.
MİSYON : Bütün öğrencilerimize orta öğretim düzeyinde ortak bir genel kültür yanında insan gücünü, emeğini, moralini ve yeteneğini geliştirerek, benzerleri içerisinde en iyi şekilde yetişmelerini ve toplum içinde faydalı, aranır olmalarını sağlamaktır
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Konya ´nın Yunak ilçesinde ilçe merkezindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Konya il merkezine yaklaşık 170 km uzaklıkta İlçe Merkezinde(yaklaşık 250 metre uzaklıkta)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :